Amenda de 6000 de lei pentru executantul lucrarii nesemnalizate de pe Bulevardul Alexandru Vlahuta. 7 masini au fost avariate

Politia Locala Brasov a aplicat o amenda de 6.000 de lei executantului lucrarii de pe Bulevardul Alexandru Vlahuta. Reamintim faptul ca duminica seara 7 masini  au suferit avarii din cauza unei lucrari nesemnalizate .”6.000 de lei – este cuantumul amenzii aplicate executantului lucrării de pe strada Alexandru Vlahuță. Această măsura a fost luată de Poliția Locală Brașov, în urma discuțiilor pe care le-a purtat cu cei implicați în această speță. Astfel, societatea care a realizat lucrările a fost sancționată conform O.G. 43/1997 privind regimul drumurilor, din cauză că, prin activitatea pe care a desfășurat-o pe acea porțiune de drum, fără a semnaliza intervenția asupra covorului asfaltic din jurul gurii de canalizare, s-a creat un obstacol ce a condus la avarierea mai multor autoturisme ce circulau pe acel sector de drum.

Menționăm că, Poliția Locală Brașov a cerut sprijin din partea celor de la Compania Apa, care au fost extrem de receptivi, pentru semnalizarea lucrărilor în vederea evitării producerii altor evenimente rutiere” se arata in comunicatul emis de Politia Locala Brasov.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: