ALDE Brașov vrea un procent de 15% la alegerile europarlamentare

Sâmbătă, 20 octombrie 2018, în prezența a peste 200 de membri ALDE Brașov, Laura Ioana Bratosin a fost aleasă președinte al organizației municipale ALDE Brașov, cu 187 de voturi „pentru” din 190 de voturi valabil exprimate.

Cu ocazia Adunării Generale a organizaţiei municipale ALDE Braşov a fost stabilită și componența Biroului municipal ALDE Brașov.

Astfel, au fost numiți 5 vicepreședinți – Leca Radu Laurențiu, Leca Magdalena Ioana, Moțoc Ioan, Onu Liliana și Ovesea Ligia, precum și 11 membri – Budileanu Adriana, Dumitru Elena, Puscariu Radu, Mihai Ovidiu, Șerban Cristina, Mamoiu Claudiu, Dumitrescu Eugen, Radoi Daniela, Tocilă Valentin, Todirișcă Daniela, Nan Remus, Suciu George.

De asemenea, au fost stabiliți cei 100  de membri care vor fi delegați la conferința județeană ALDE Brașov.

Pentru susținere, alături de președintele organizației județene ALDE, Stelian Ferdorca, au participat Dana Varga, consilier de stat în cabinetul primului ministru, şi Cristina Laura Stanislav, preşedintele organizaţiei de femei ALDE Sector 3 Bucureşti.

„Adunarea generală de astăzi marchează alegerile pentru funcția de președinte a Biroului municipal pentru următorii 4 ani. În acest context, ne dorim o bună implicare și mobilizare a membrilor  în proximitatea alegerilor europarlamentare, pentru care ne propunem un scor de 15% la nivelul municipiului Brașov”, a declarat Laura Bratosin.

„Mă bucur că am reușit să adunăm astăzi atâția membrii activi ALDE din muncipiul Brașov și sunt convins că la alegerile locale din 2020 vom avea și viceprimar ALDE. Alegerile europarlamentare care vor avea loc la primăvară vor fi testul de politică organizațională, în sensul că atunci se va vedea cât de bine structurat este partidul. Am început ca în aproape toate localitățile din județ să-i cunoaștem pe oameni, să știm ce-și doresc, să identificăm viitorii consilieri locali ALDE, care vor fi vârf de lance pentru alegerile europarlamentare, pentru că ei vor duce o campanie de promovare a politicii ALDE”, a adăugat Stelian Fedorca.

 

Biroul de presă ALDE Brașov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: