42 de utilaje de deszapezire intervin pe strazile din Brasov, dar si in Poiana Brasov

Cele două firme de deszăpezire, Comprest şi Eurostrada, au acţionat încă de aseară cu întreg efectivul, respectiv 42 de utilaje, care deszăpezesc şi în acest moment.

Până în această dimineață s-a acționat pe străzile principale, cele pe care circulă mijloacele de transport în comun, zonele mai înalte – de ex. CD Gherea, cartierul Șchei, podurile și pasajele, drumul spre Poiana Brasov și Poiana Braşov – și, din această dimineață, a început deszăpezirea și pe străzile din interiorul cartierelor şi legăturile acestora cu străzile principale. Totodată, se acţionează în continuare şi pe străzile principale pentru a le menţine la un nivel optim circulaţiei.

Comprest a asigurat această activitate cu 27 de utilaje. Având în vedere abundenţa precipitaţiilor, s-a intervenit pentru curăţarea carosabilului cu lama şi s-a împrăştiat şi material antiderapant. Până în această dimineaţă s-au utilizat aproximativ 350 de tone de material antiderapant, stocul fiind în acest moment de peste de 750 de tone. La ora 8.30, pe traseu erau toate utilajele de deszăpezire. Telefon dispecerat: 0268-416495.

Eurostrada a acționat cu 15 utilaje. De asemenea s-a intervenit pentru curăţarea carosabilului cu lama şi s-a împrăştiat şi material antiderapant. Eurostrada a utilizat aproape 200 de tone de material antiderapant şi mai are un stoc de peste 400 de tone. Se acţionează cu întreg efectivul. Telefon dispecerat: 0268-311310.

 

Zonarea pentru deszăpezire este următoarea:

– Eurostrada: cartierele Tractorul, Bartolomeu, Stupini, zona str. Harmănului – B-dul Gării – 13 Decembrie;

– Comprest: restul orașului, inclusiv Poiana Brașov;

– Deszăpezirea tronsoanelor 1, 2 și 3 ale ocolitoarei este asigurată de CNAIR.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: